Hliníkové vchodové dvere do domu

Share

Vchodové dvere sú dôležitou súčasťou každého domu alebo bytu, preto by sme ich výberu mali venovať dostatočnú pozornosť. Pri výbere hliníkových dverí určite nesiahnete vedľa, pretože patria medzi jedny z najkvalitnejších na trhu.

Pevné, odolné aj dizajnovo pekné dvere

Hliníkové dvere sa vyznačujú konštrukčnou pevnosťou, sú tvarovo stále a navyše pekne vyzerajú. Ich využitie nájdete najčastejšie v rodinných a bytových domoch, ale sú vhodné aj pre komerčné objekty alebo prevádzky. Navyše sa vyznačujú vysokou mierou bezpečnosti.

Výborná tepelná a zvuková izolácia

Vchodové hliníkové dvere sú vďaka svojim výborným tepelným izolačným vlastnostiam vhodné aj do pasívnych domov a energeticky úsporných budov. Spolu s kvalitným tesnením zaručí výraznú úsporu za vykurovanie.

Široká paleta farieb a dizajnových prevedení

Hliníkové dvere ponúkame v rôznych dizajnových prevedeniach a farbách tak, aby sme zaistili čo najväčšiu kompatibilitu s ostatnými prvkami v dome. Ponúkame aj rôzne typy výplní dverí ako je napr. izolačné alebo bezpečnostné sklo. Výplne hliníkových dverí môžu byť tiež na báze polyuretánovej peny a preglejky alebo výplne z extrudovaného polystyrénu. Z pohľadu designu môžu mať rôzne drážkovanie alebo lišty, ktoré dodávajú osobitý štýl.

Cena hliníkových vchodových dverí

Konečná cena hliníkových dverí sa odvíja od požiadaviek zákazníka, montáže a prípadných doplnkov. Radi vám vytvoríme kalkuláciu na mieru vašim potrebám.

Máte záujem o nezáväznú ponuku na vchodové hliníkové dvere alebo potrebujete poradiť? Kontaktujte nás alebo priamo vyplňte nezáväznú cenovú ponuku. Ozveme sa vám do 24 hodín.