Drevené okná na chalupu

Share

Chalupa je dokonalým miestom na relax. Okrem oddychu a príjemných chvíľ sa musíte venovať aj jej údržbe. Strechy, steny, ploty či interiérové úpravy sú nevyhnutné, rovnako ako aj výber vhodných okien, ktoré doplnia chatu po estetickej aj praktickej stránke. Medzi obľúbené patria drevené okná na chalupu, ktoré sa vyznačujú skvelými vlastnosťami. O aké vlastnosti ide?

Dizajnový kúsok, ktorý doplní každú chalupu

Tradičný a unikátny dizajn vám ponúknu práve drevené okná na mieru. Vyberať si môžete z rôznych farebných prevedení prírodných drevín, ktoré podčiarknu autentický vzhľad vašej chalupy. Na svoje si prídu aj náročnejší chalupári, ktorí uprednostňujú atypické odtiene, ako je napríklad zelená, modrá, červená, biela alebo mnohé ďalšie. Extravagantnejšie farby chalupe dodajú na originalite a tej správnej atmosfére.

Z drevených okien sa budete tešiť celé desaťročia

Vďaka kvalitnému prevedeniu, ako sú hranol najvyššej kvality, vysoká pevnosť okien a pružnosť materiálov, sa môžete tešiť z dlhej životnosti drevených okien. Navyše, pri pravidelnej starostlivosti okná udržíte v kondícii celé roky.

Venujte pozornosť zaskleniu

Zasklenie okien úzko súvisí aj s tepelnou izoláciou, teda priepustnosťou tepla. Kvalitné drevené okná na chalupu majú zasklenie šírky 48 milimetrov a vyššie, ktoré zachytáva viac tepla a ponúka tak skvelé tepelnoizolačné vlastnosti.

Profil a komory plnia dôležitú funkciu

Dôležitá je aj voľba vhodného profilu a tesnenia, ktoré je najdôležitejšou súčasťou okna. Kvalitné tesnenie je spoľahlivé, zabraňuje roseniu, zatekaniu do komôr a muriva či korózii. Rovnako sa zamerajte na komory, ktoré okno vyplnia a obohatia ho o statické vlastnosti.

Montáž rozhoduje

Okrem vlastností rozhoduje aj montáž a jej prevedenie. Okná budú natoľko plniť svoju funkciu, ako kvalitná bude ich montáž. Preto stavte na overenú firmu s dlhoročnými skúsenosťami.

Ako vyzerá naša práca

Overte si výrobcu alebo dodávateľa

Pri výbere dodávateľa dajte na vlastný dojem a odporúčania. Pokiaľ dodávateľ okien nemá zverejnené referencie, nebojte sa o ne požiadať. Overení dodávatelia navyše mnohokrát na okná poskytnú záruku v rade niekoľkých rokov, pomôžu vám s ich montážou, prípadne s vami skonzultujú najlepšie riešenie.

Ako prebieha spolupráca

Vyberte si z našej ponuky kvalitných drevených eurookien. Náš technik vykoná odborné zameranie, po dohode s vami zabezpečíme dopravu a profesionálnu montáž. Samozrejmosťou je poradenstvo aké okná a doplnky vybrať tak, aby sme minimalizovali možnosť nekompatibility jednotlivých prvkov. Na základe nezáväznej cenovej ponuky vás budeme kontaktovať.

Nerobte viac kompromisy medzi kvalitou a dizajnom. Drevené okná na mieru splnia všetky vaše požiadavky, sľúbia vám komfortné ovládanie, dlhú životnosť a maximálnu spoľahlivosť. Už si iba stačí vybrať vhodný typ podľa preferencií.

Máte záujem o ponuku na drevené okná alebo potrebujete poradiť? Kontaktujte nás alebo priamo vyplňte nezáväznú cenovú ponuku. Ozveme sa vám do 24 hodín.